Track

Track length: 1,200 m men's start, 1,000 m women's start. Elevation difference: 111.5 m men's start, 100 m women's start. Gradient: 9.3% from men's start. The total number of turns: 16. Starting positions: 4. Maximum speed: 120 km/h (men's start)

Soft bob

Entertainment of participants: 5 people. Speed achieved: 70-80 km/h. Duration of the ride: 60-70 seconds. Price for adults: 20,00 EUR per person. Price for children up to 14 years old: 15,00 EUR per person. The rides are offered from November until the middle of March. Opening hours: each Saturday and Sanday from 12 noon till 5 p.m.

Šveices iela 13, LV-2150, Sigulda

tel: +371 67973813,

+371 29185351

e-mail: bobtrase@lnsc.lv

fax: +371 67972006





Sporta bāzes saimnieciskā darbība tiek
līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļiem.



News

Vakance administrators/e

SIA "LATVIJAS NACIONĀLAIS SPORTA CENTRS" (reģ.Nr. 50003140671) SIA “Latvijas Nacionālais sporta centrs” (LNSC) ir 100% valstij piederoša kapitālsabiedrība, kas ir izveidota reorganizācijas rezultātā, ...
2023.05.26 68

Izklaides braucieni ar vučko

Informējam, ka izklaides braucieni ar vučko šajā sezonā vairs nav pieejami. Gaidīsim Jūs atkal 2023./2024. gada sezonā, sākot no novembra! ...
2023.03.14 360

Nobraucieniem ar vučko mainīts darba laiks

Pamatojoties uz Latvijas čempionātu kamaniņu sportā, kas norisināsies 2023.gada 3. un 4.martā, izklaides nobraucieniem ar vučko mainīts darba laiks:sestdien, 4.martā 14:00 - 18:00svētdien, 5.martā ...
2023.02.22 400

Latvijas čempionāts kamaniņu sportā

Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" 2023.gada 3. un 4.martā norisināsies Latvijas čempionāts kamaniņu sportā un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes kamaniņu ...
2023.02.22 325

Pasaules kausa posms bobslejā un skeletonā

Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" no 2023.gada 17. līdz 2023.gada 19.februārim notiks Pasaules kausa izcīņas 8. posms bobslejā un skeletonā. Siguldā notiks sacensības skeletonā sievietēm un vīriešiem, savukārt ...
2023.02.06 1493
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    OK